Du är här

Inbjudan till föredrag

På årsmötet den15/2 kommer Ida hålla ett föredrag på lördagen och kurs på söndagen.
Mer info och möjlighet att anmäla sig kommer senare. Här kan ni läsa mer om Ida.

Ida Sollie är en framgångsrik hundtränare från Norge och tillika en omtyckt kurs- och fördragshållare. Hon har bred erfarenhet från jakt och friluftsliv och har fört sina egna hundar till höga placeringar på jaktprov, spårprov och apportprov. Med sina tre strävhårshanar jagar hon, går eftersök och använder dem som apportörer. Med Haldor tog hon silver i VM för stående fågelhundar 2017 och 2019 har hon kvalificerat Trygve till VM i Serbien. Ida gillar att träna hund och fokuserar på uppgiften hunden ska utföra, antingen det handlar om vardag eller jakt. Den här föreläsningen kommer att handla om Idas sätt att lära in stoppet. Här kan du få ett smakprov på vad som kommer att tas upp:
https://idasollie.no/…/32-fagar…/372-videreutvikling-av-sitt Föreläsningen är gratis för medlemmar i vorstehklubben, övriga är välkomna till en kostnad av 100 kr, anmälan via mail till Jenny Olsson, vhd1212@gmail.com, betala in på klubbens postgironummer 613908-3, skriv ”Ida föreläsning och namn”

Kurs för Ida Sollie!
Visst blir du sugen på att ta del av mer av Idas kunskaper? Dagen efter årsmötet kommer vi att få möjlighet att lära oss ännu mer av Ida! Hon kommer att hålla kurs för 10 ekipage med hund. Då fördjupar vi oss i det hon tog upp på föreläsningen och omsätter det i praktisk träning. Det finns möjlighet att vara med med hund och som observatör utan hund. Anmälan är bindande och sker genom att betala in kursavgiften och skicka ett mail till Jenny Olsson på vhd1212@gmail.com, ange namn på förare och hund och hundens ras och ålder. Kan man inte vara med på kursen efter att man har anmält sig är man själv ansvarig för att sälja sin plats till någon annan, ingen återbetalning sker. Sista anmälningsdag är 24/1, och lokalklubbens medlemmar har förtur fram till 12/1 därefter är kursen öppen även för andra fågelhundsägare.