Du är här

Logga in på hemsidan mm

Under Om SVK/Bli medlem-mitt konto finns allt du behöver veta för att skapa konto till vorsteh.se och därefter logga in.  

När det är gjort kan du anmäla dig/din hund till prov och utställningar, så småningom kommer det även att länkas ihop med betalning, men det är inte riktigt klart än. Inloggad kan du då också lägga in en annons på sidans Annonstorg. Södras eget annonstorg tas nu därför bort. 

Använd gärna vår träningsgrupp på Facebook för att komma ikontakt med likasinnade träningsvilliga medlemmar, respektive om du håller kurser eller träningar.

Hemsidan/anmälning är nu även kopplad till hunddatabasen dock visas forftarande inte vissa hundars namn och å,ä,ö funkar inte. (Felsökning pågår.)

Om ni saknar bildgallerit här på hemsidan, så har vi ändrat strukturen lite. Under Bilder kommer det att fyllas på allteftersom, men ni länkas vidare till ett album utanför sidan. Har ni bilder från prov och träningar får ni gärna skicka dem till info@svksodra.se (men sålla gärna ordentligt bland bilderna, annars blir det omöjligt för redaktören att hinna med).