Du är här

SVK Mellansvenska

Aktuellt

2020-06-19

Hörde just på radion att vi kommer troligtvis att få uppleva den varmaste midsommar på 50 år vilket säkert gläder många. (Men regn är också skönt ibland)
En lysande aktivitet är ju nu att träna vatten och spår inför eftersöksproven senare i sommar, kan rekommendera spårträningen i arla morgonstund innan värmen trycker sig in i skogen.

Och lite information från SVK Mellansvenska om Covid 19

2020-06-18

Ni inom SVK Mellansvenska som påbörjat utbildningen till Provledare och genomfört den teoretiska delen, nu är det dags att genomföra den praktiska delen så att ni kan auktoriseras till färdig Provledare. Läs mer i artikeln

2020-06-01

Nu i söndags avgjordes klubbmästerskapet i viltspår. Se resultat och läs mer i artikeln

2020-05-09

Välkommen att anmäla din hund till klubbmästerskap i viltspår söndag 31 maj. Klubbmästerskapet är endast öppet för medlemmar i SVK Mellansvenska.

Plats: Värmland och Dalarna (proven genomförs på två platser för att skapa mindre grupper)

Mer exakt plats och tidpunkt meddelas när vi ser hur många anmälningar som kommer in.

Sista anmälningsdag 27/5

Läs mer i artikeln om hur du anmäler dig

2020-04-24

Lördag och söndagen den 16-17 maj Kommer Eva och Peter Book hit och hjälper oss med tips och råd om hur vi ska få våra hundar att göra som vi vill.
Peter är fullbruksdomare och tillsammans med Eva har de lång erfarenhet av fullbruk. Som hjälptränare kommer Tomas och Charlotte Jensen och Anders Andersson att stå till tjänst.
Vi räknar med att kunna ta emot 10 hundar.

2020-04-19

Vi startar en introduktionsträning här på Trossnäs gård nu på onsdag kl 17.00 och fem onsdagar framöver. Läs mer i artikeln

 

Välkommen till SVK Mellansvenskas nya hemsida!

På SVK Mellansvenskas hemsida ansvarar lokalavdelningen för sitt eget innehåll