Du är här

Se hit alla nya medlemmar! 

På SVK Östras hemsida ansvarar lokalavdelningen för sitt eget innehåll.

Söndagen den 15/5 klockan 20:00-21:15 har vi ett webinar med Pär-Lars Cummings som berättar om hur våra jaktprov går till, från eftersöksprov till jaktprov som riktar sig till nya medlemmar. 

Efter det kommer vi ha en träff den 9/6 på kvällen på Johannesberg (norrort) där Pär-Lars går igenom hur man tränar inför eftersöksgrenarna. Så både spår och vatten. Detta är en också riktat till nybörjare och man kan även komma utan hund. 

Tanken är att man ska få med sig verktyg för att träna inför en start på eftersöksprov. Man kommer även att få se hur man gör med en unghund och hur det ser ut med en färdig hund på både släpapport och vatten. Om tid finnes kan man även få prova med sin egen hund om den är med. Men mer info om träffen kommer i PM till anmälda deltagare. 

Anmälan till båda aktiviteterna görs till kontakt.ostra@vorsteh.se 
Skriv vad ni anmäler er till (dvs bara webinar eller både webinar och träning). Vid många anmälningar gäller först till kvarn bland de nya medlemmarna för träningen på Johannesberg. Träningen blir till självkostnadspris, för vår gemensamma grillning.