Du är här

Träningsgrupper

På SVK Östras hemsida ansvarar lokalavdelningen för sitt eget innehåll.

Här nedan finns kontaktpersoner för information om privata träningsgrupper i vårt område. Observera att SVK Östra inte arrangerar dessa tillfällen eller ansvarar för innehållet. Dessa grupper hålls på frivillig basis och deltagarna själva är delaktiga i planeringen och utförandet av träningen.

För dig som är valpköpare och söker träning rekommenderar vi att du kontaktar din lokala brukshundklubb eller liknande för valpträning.

Kontaktperson Stockholm Södra 
Helen Walsh
0761-25 55 08
helen.walsh@securitas.se

 

 


Facebook

Facebook är ett mycket bra sätt att hitta träningskompisar och organisera sig och hålla kontakten. Om du saknar träningskompisar så finns det säkert någon som är intresserad. Tveka inte att ställa frågan i vår egen facebookgrupp. SvkÖstra heter ”Östra Vorstehklubben”. Övriga facebookgrupper hittar du nedan.

Träningsgrupper/kompisar

Det finns många träningsgrupper och ju fler som ger till sig känna desto bättre. Är ni ett gäng som tränar så får ni jättegärna säga till oss så för vi upp er på listan nedan. Maila informationen om träningsgrupper till svkostra.medlem@gmail.com 

Nedan är namnen på de facebookgrupper som finns för tillfället:

Fullbruksgruppen Norrtälje (kontakta Ellen Vesterlund för mer information)

Östras Träningsgrupp Norra

Träningsgrupp SVK Ösltra, Norduppland (Gruppen är för dig som är med i SVK östra och bor just i Norduppland. Alltså typ Örbyhus, Österbybruk, Tierp, Östhammar. Grundare Ingela Lindfors.)

Träningsgrupp norrort

Stående fågelhundar på Södertörn (Grundare Helene Walsh)