Du är här

Skapa ditt konto på vorsteh.se 

Skapa ditt konto på vorsteh.se 

För 2021 betalar Du din medlemsavgift via ”Mitt konto” på hemsidan www.vorsteh.se. Dit flyttar vi även vårt medlemsregister. 

Vi ber därför alla medlemmar, som inte redan har ett konto, att skapa Mitt konto på www.vorsteh.se. 

Du har kanske inte skapat något konto ännu för du inte deltar på prov, inte har någon hund just nu eller kanske är du familjemedlem. Men alla medlemmar måste skapa ett konto. Tack för hjälpen. Det förenklar för alla funktionärer och SVK:s arbete.

Gör så här:

1.    Gå in på www.vorsteh.se
2.    Klicka på Logga in – överst till höger
3.    Välj Skapa nytt konto
4.    Fyll i dina uppgifter, ditt medlemsnummer och din lokalavdelning

OBS – om du inte hittar ditt medlemsnummer kan du hoppa över den rutan

5.    Klicka på gröna knappen – Skapa nytt konto - längst ned så är det klart!

Logga in och betala din medlemsavgift

Nu är du klar och finns i vårt nya medlemsregister. Vänta med att betala medlemsavgiften till vi skickar ut närmare information.

I januari kommer vi att öppna för betalning av medlemsavgiften 2021. Vi kommer att informera när systemet öppnar för betalning.

 


 

Medlemsavgift 2021

I januari kommer vi att öppna för betalning av medlemsavgiften 2021. Vi kommer att informera när systemet öppnar för betalning.

Du loggar in på ditt konto och klickar på Medlemsavgift. Där betalar man med kort och får meddelande om att man har betalat för kommande år.

Avgiften räknas ett år framåt från den dag du betalade.

Medlemsavgiften är upplagd som en prenumeration och dras automatiskt från ditt kort en gång per år. Du behöver inte komma ihåg att betala så länge du är medlem. Du kan avbryta medlemskapet när du själv vill.

Tack till er som redan skapat ett konto

Tack alla ni över 1 300 medlemmar som redan skapat ert konto på vorsteh.se!

Vi ber er hjälpa till att påminna ALLA medlemmar om att skapa ett eget konto på vorsteh.se. Det är vårt nya medlemsregister och förenklar betalningen av medlemsavgiften.

Kanske någon i din lokalavdelning behöver hjälp från dig för att skapa sitt konto? Tack för att du hjälper till!

Familjemedlem

Man kan också lägga till familjemedlemmar och betala den totala medlemsavgiften på en gång. Men även familjemedlemmar måste ha ett konto på vorsteh.se för att kunna läggas till som familjemedlem.