Banketten med prisutdelning sker på lördag kväll, preliminärt kl. 19:00.
Till middagen serveras två rätter för 450 kr/person. Var och en bokar och betalar middagen direkt till Camp Ripan senast en vecka innan. bokning@ripan.se, telnr. 0980-63000.
Bankettmeny:
Helstekt örtmarinerad kalventrecote serveras med mandelpotatiskaka smaksatt med västerbottenost och grönsaker efter säsong.
Äppelpannacotta med kanel och kardemummakrisp
På Camp Ripan kan Lunchpaket för 105 kr/person förbokas och betalas senast 24/8. Kom ihåg att informera om eventuella matallergier.
Lunchmeny:
Torsdag: Pastasallad med kyckling, fetaost och pesto.
Fredag: Fransk potatissallad med senapsvinägrett, kapris och rostbiff.
Lördag: Gravad lax och räksallad med ägg och gräslöksmajonnäs.
På kvällen erbjuder Ripan Kvällenshusman för 155 kr/person. Även här gäller att det ska förbokas och betalas en vecka innan.