Du är här

Ord. Debutant Fältprov Västra Götaland 19/9

Datum: 
söndag, 19 september, 2021
Ort: 
Västra Götaland
Arrangör: 
Betaluppgifter: 
När du sparat din anmälan kommer du automatiskt till betalsidan där du betalar provavgiften med kort. Nästa gång du anmäler dig finns dina kortuppgifter i systemet och det blir ännu enklare att anmäla sig. Om du inte kommer med på provet dras inga pengar från ditt konto även om du har betalt avgiften
Provtyp: 
Jaktprov fält (delat)
Kostnad: 
550.00 SEK
Allmän information om provet: 

Ordinarie fältprov Debutant i Västra Götaland arrangeras söndag 19/9 2021.
Anmälan öppen mellan 2021-08-01 och 2021-08-29
Provet är i första hand öppet för ekipage där både förare och hund är nybörjare. Med det menar vi att man har startat max ett prov tidigare. I mån av plats kan andra ekipage få starta. Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att få sin hund bedömd under trevliga och prestigelösa former. Under provet kommer du att ha tillgång till sakkunnig domare och skytt som guidar dig och ger instruktioner om du vill (Klick på rubriken för mera info)
Vid frågor vänligen kontakta: Provledare Stig-Arne Persson 0706052720 Provledaraspirant Kristina Kjellberg
Klasser: Ukl och ökl.
Provledare: Stig-Arne Persson 
Domare: Stefan Svensson / Patrik Sjöström instruktör/skytt
Avgift för ordinarie fältprov Debutant är 550kr. Unghundar (10-24 mån) behöver inte ha gjort eftersöksgrenarna för att få starta sin hund på fältprov. Äldre hundar måste ha godkänt resultat från eftersöksgrenarna för att få starta. Löptikar får ej starta på provet. VVKs medlemmar har företräde vid prov/aktiviteter som arrangeras av VVK vid begränsat deltagarantal. Lottning kan komma att ske vid många anmälda hundar.