Du är här

Yxsjöberg

Datum: 
fredag, 25 september, 2020
Ort: 
Yxsjöberg
Arrangör: 
Betaluppgifter: 
När du sparat din anmälan kommer du automatiskt till betalsidan där du betalar provavgiften med kort. Nästa gång du anmäler dig finns dina kortuppgifter i systemet och det blir ännu enklare att anmäla sig. Om du inte kommer med på provet dras inga pengar från ditt konto även om du har betalt avgiften. Betalning 150:- avser avgift till SVK Mellansvenska. Resterande betalning görs till provledaren (kontaktpersonen) senast provdagen. Information om provet och resterande betalning kommer i PM.
Provtyp: 
Jaktprov skog (delat)
Kostnad: 
150.00 SEK
Allmän information om provet: 

Provet öppnar för anmälan 2020-09-15.
När du har anmält dig och betalt avgiften med kort får du mail med besked om att din anmälan kommit in. Du ser dina anmälningar på Mitt konto när du loggat in.
Har du frågor kan du kontakta provledaren eller kontaktpersonen. Klicka på deras namn för att skicka mail.
Provet är FULLT, men anmälan kan göras till reservlista. OBS! Om du anmäler dig och betalar, men inte kommer med på provet, så dras inga pengar från ditt kort.
När anmälningstiden gått ut kommer Provledaren att gå igenom anmälningarna och ändra din status till Klar för deltagande. Du får då ett mail om att du kommit med på provet. När du loggar in så ser du dina anmälningar på Mitt konto.
Temporära regler för fältprov som genomförs 2020 gör att fältprov kan sammanräknas med resultat från eftersöksgrenar genomförda 2020 före eller efter fältprovet. Det innebär att alla får starta på fältprov 2020 utan att medföra resultat i eftersöksgrenarna. Ovanstående gäller även för hund som går fältprov i UKL men resultat från eftersöksgrenar måste fortfarande erövras innan hunden blivit 24 månader för att gå till pris.
OBS! Eftersom jaktprovet jämställs med jakt skall du som deltagare ha löst statligt jaktkort och kunna visa upp det för provledaren för att få delta.