Anmälan till jakt-, eftersöks- och fullbruksprov

Provkalendern

Du anmäler dig till jakt- och eftersöksprov i provkalendern via menyn Jaktprov under Prov/Utställningar i huvudmenyn. Det gäller både ordinarie och särskilda prov.

Jaktprov - här hittar du alla aktuella och tidigare prov från alla lokalavdelningar

 

Utländska deltagare

Utländska deltagare måste ha ett konto på vorsteh.se för att kunna anmäla sig på prov i Sverige.

Gå till vorsteh.se och klicka på Logga in och välj Skapa nytt konto. Fyll i alla uppgifter och Spara. Då kan du logga in på ditt konto och betala medlemsavgiften. Utländska medlemmar betalar samma medlemsavgift som svenska medlemmar.

För att kunna starta på prov måste man också registrera sin hund. För att göra det måste den finnas hos SKK där man kan anmäla sin hund via deras hemsida. Se nedan Utländska hundar.

Utländska hundar

Utländska hundar som ska anmälas på prov i Sverige måste registreras hos SKK (Svenska kennelklubben) och i SVK:s Resultatdatabas.

Hundägaren ska ansöka om att få sina hundar registrerade genom att anmäla dem till SKK och när det är gjort lägger man in registreringsnumret på sitt konto.

Då visas först att hunden inte kan hittas. Meddela ditt namn och hundens reg.nummer till info@vorsteh.se så lägger vi in hunden i vår resultatdatabas (RDB). 

När de finns i RDB kan ägaren anmäla sig på prov via sitt konto på vorsteh.se. (Konto för utländska ägare, se ovan Utländska deltagare).