Sponsorer

Presentation av våra sponsorer till Riksutställningen 2024

Stort tack till er alla!

”Sedan 1968 har Royal Canin arbetat för att erbjuda katter och hundar näringsmässigt fulländade produkter för att på bästa sätt stödja deras hälsa. Det är vårt sätt att skapa en bättre värld för hundar och katter.”

”Vi skapar trygghet för djur och människor.

 Agria ska, genom specialistkunskap och engagemang, utveckla och sälja trygghet för djur och människor”.

Agria bidrar till forskning för friskare djur.

Non-stop dogwear har utrustning oavsett ras och aktivitet, djurens välfärd är prioritering när hundutrustning skapas.

”Vårt mål är att underlätta och uppmuntra ett aktivt liv tillsammans. Vi vet att en aktiv hund är en lycklig hund, och en lycklig hund betyder en lycklig ägare!”

Halita Jakt erbjuder jakt på vildsvin i Småland,

närmare bestämt Konga i Tingsryds kommun”.

Dummies.se är ett litet familjeföretag som drivs av oss, Jill och Peter Raneryd. Vi har just nu sju egna hundar som vi jagar, tränar och tävlar med både i Sverige och England. Vi har haft apporterande hundar (även jaktcockerspaniel) sedan c:a 20 år tillbaka och är väl insatta i vad som krävs av bra träningsmaterial till både hund och hundförare. Vi lyssnar gärna på våra kunder och vad de har för önskemål och tar ofta hem produkter efter deras önskan.

Jaktia Jönköping Norra Europas största inomhusarena för jakt, skytte, hund, sportfiske och fritid. Här finns en stor och välsorterad butik, flera skjutbanor och modern hundträningshall – allt fördelat på 7000 kvadratmeter.

Bror Pehrssons möbler  ”är ett familjeföretag som verkat inom detaljhandeln för möbler och heminredning sedan 1944, och som med tiden blivit ett av Sveriges till ytan största möbelvaruhus”. Deras ambition är att alla ska hitta något då de har ett stort sortiment och samarbetar med över hundra leverantörer.

Målerås Glasbruk ”designar och tillverkar glaskonst av hög kvalitet och unik design.

All produktion utförs för hand, vilket gör varje glasobjekt unikt”.

Kosta är Sveriges äldsta verksamma glasbruk då det grundades 1742.

”Här kan du uppleva konst i världsklass, njuta av SPA och blåsa glas själv!

Susegårdens Skjutskola en skola för alla oavsett nivå i sitt skytte. Fokus ligger på hagelskytteinstruktion samt kolvanpassning. Till det finns kompetenta och erfarna instruktörer som gör allt för att kundens skytte ska utvecklas och bli bättre.

My Hansson hittar sin främsta inspirationskälla från den nordiska naturen. Utifrån sina upplevelser och drömmar skapar hon målningar och presenter i form av muggar, skålar och tallrikar.

Marias Galleri drivs av Maria Tjärnström som målar framförallt i akvarell, landskapsmotiv från skog, fjäll och Ådalar. Hon tar även emot beställningar på djurporträtt:

 

Kraja är ett Jämtländskt företag som syr och säljer produkter för hundar och friluftsliv.

Alla produkter sys upp på plats där kvalitet går före kvantitet.

Hållbara produkter som ska användas flitigt och hålla i många år.

Rubins Jaktprodukter finns i Bromölla. De erbjuder ett sortiment av egentillverkade produkter – retrieverkoppel, bälteskoppel, vajerkoppel, förgreningar mm.

Fjällveterinären är en veterinärklinik verksam i natursköna Jämtland och konceptet är enkelt –trivsamt, trovärdigt, tillgängligt och tryggt!

Den nya organisationen, Outdoor Enterprise Sweden AB, kommer bära ansvar för distributionen av alla Beretta Holdings varumärken i Sverige.

Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Med kunskap och passion skapas kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport för att fler ska kunna utöva ett aktivt friluftsliv som bidrar till ett ökat välmående. Huvudkontoret finns där de trivs som bäst; i Värnamo med skogen precis runt husknuten. Pinewood är stolta över sitt småländska arv och finns representerade både i Sverige och i Europa. Varje söm i varje plagg är designad med erfarenhet, kunskap och omtanke, i Värnamo. Inspirationen kommer från hur människor gör, inte hur man vill att de ska göra. Pinewood drivs av sunt förnuft, envishet, nyfikenhet och småländsk finurlighet. Med Pinewood ska du varje dag känna dig trygg, fri, bekväm och inspirerad i naturen - oavsett årstid och väder.