Sponsorer

SVK Södra tackar innerligt för att ni vill sponsra oss på Riksprovet 2024

Vill Du också vara med?

Kontakta Sten Rodenstam på 073-803 51 44

GULDSPONSORER

TRACKER-HUNDPEJLAR 

För olika hundraser, olika jaktformer och olika områden. Tracker har GPS-halsband för alla behov som passar dig och din jakthund!  Tracker hundpejlar har ett antal funktioner som gör jakten säkrare, och du vet alltid vad din hund gör.

Allt om Jakt & Vapen

Tidningen är en av landets ledande tidskrifter för jägare, skyttar, vapenintresserade och jakthundsjägare. I Allt om Jakt & Vapen träffar du några av landets mest erfarna jägare, skyttar och hundkarlar som delar med sig av lärdomar. Allt om Jakt & Vapen utkommer med 10 nummer per år.

ZEISS 

Zeiss har ett legendariskt rykte byggt på över hundra års erfarenhet av optik, ergonomi och konstruktion. Modern och elegant design gör utrusning lätt och bekväm att använda​

Non-stop dogwear 

Vi har utrustning oavsett ras och aktivitet med strävan att vara den bästa inom hundutrustning. Non-stop dogwear syfte är att leverera hundutrustning för att frigöra din hundens potential.

Dummies.se

Shoppen för ett aktivt hundliv. Vi har alla produkter för dig att träna din hund till vardags och jakt

Sahlins 

Sahlins Kläder i Tomelilla är en av Skånes största butiker för yrkeskläder – Välkomna!

SILVERSPONSORER

Häggenäs Automobile AB 

Hos oss finner ni ett brett utbud av bilar. Oavsett om du letar efter en Sportbil, personbil eller en Transportbil till företaget så har vi något för dig. Våra bilar är alltid testade och genomgångna inför försäljning, och alla bilar säljs med garanti.

Paw of Sweden

Vi producerar sina originalprodukter med tanke på funktion, design och kvalitet. Vi erbjuder dig produkter som gör ditt "hundliv" och jakt lite rikare. SkiProdukter som lever upp till mottot:  "Designade produkter för arbetande hundar och
  aktiva människor."

 Nutrolin

Högklassig fettsyror till hundar, katter och hästar för deras välmående. Bland våra fettsyreprodukter hittar du skräddarsydda produkt utifrån djurets ålder och specialbehov.

BRONSSPONSORER

Kullatorpet 

Mina uppdrag får jag från inredare, företag & privatpersoner. Har du kanske redan hittat ditt tyg... annars hjälper jag dig att hitta rätt. Välkommen att höra av dig med dina tankar & idéer om ditt kommande projekt.

​​

Blommehörnan i Gärsnäs har allt vad du kan tänka dig till blomarrangemang och växter för inom- och utomhus –

Välkomna besöka butiken i Gärsnäs

Royal Green 

Royal Greenland is one of the leading seafood Groups in the world. For more than 200 years, we have brought seafood from the oceans of the world to your plate.

Kerstins Keramik Verkstad

Välkommen att besöka min keramikverkstad i Höganäs!

Ateljé Lyktan  

Ateljé Lyktan sätter ljuset, människan och miljön i centrum. Ljusets betydelse för människans verksamhet och välbefinnande är vår drivkraft. Vi skapar med vår gedigna belysningskunskap och vårt breda utbud innovativa, energieffektiva och hållbara produkter.

Susegården 

Susegårdens Skjutskola ligger i natursköna Halland i gränslandet mellan skog och jordbrukslandskap. Skjutskolans absoluta fokus ligger på utbildning i hagelskytte. Våra instruktörer tar dig hela vägen, oavsett om du vill maximera din skjutskicklighet eller bara värma upp inför säsongen.

Spettekaksbageriet 

Vi bakar spettkakor över öppen eld – Bästa kvalité!

Jakt och Friluftsgården

Utanför Lund – inte långt från Malmö – ligger vår jaktbutik som har skapats för dig som gillar jakt, är aktiv hundägare, tillbringar mycket tid i naturen eller bara gillar Country lifestyle. Du är alltid välkommen. Vi ses!

Minas Choklad  

I chokladkaféet serveras vår chokladmeny med olika chokladdrycker, dagens bakverk, Minas glass gjord på mjölk från slottskossorna i Trolle Ljungby eller vår glass med råvaror endast från växtriket, Trollebygdens nymalda kaffe och Minas berömda chokladvåfflor under kaféets öppettider året runt - Välkomna

Pinewood 

Pinewood är ett familjeföretag som brinner för ett aktivt friluftsliv. Med kunskap och passion skapar vi kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport för att fler ska kunna utöva ett aktivt friluftsliv som bidrar till ett ökat välmående.

Hakers Inredningar 

Vi tillverkar möbler, kök, badrum och inredningar med en modern maskinpark och genuint hantverkskunnande. Inredningar sänds över hela världen och vi riktar oss till både företag och privatpersoner – Välkommen att kontakta oss!

Borgeby Kryddträdgård  

Vi importerar och förädlar all världens kryddor. Vi har många egna recept som är helt unika! Kryddorna säljer vi via butiken i Borgeby eller via webbshopen som du besöker nu, vi har snabba leveranser över hela Norden!

BDX

BDX skapar innovativa helhetslösningar som löser kundens behov – allt från logistik till anläggnings-, entreprenad- och industritjänster. Vi jobbar över hela landet med norra Sverige som vår hemmamarknad. Vi är framtidsbyggare.